Vår filosofi

Så här tänker vi

När det handlar om mat är bara det allra bästa gott nog. Vad vi äter avgör hur länge vi ska leva, hur vi mår och hur pigga vi är. Vad vi äter påverkar också jorden och vår miljö. Det gäller alltså att göra kloka val. Vårt erbjudande gör valet enkelt. Att äta närproducerat innebär att maten inte transporteras längre än nödvändigt. Utsläppen minskar och kvaliteten på råvarorna är högre eftersom de hela tiden är färska.

Men vårt erbjudande innebär så mycket mer än så. Vi vet från exakt vilken gård grönsakerna, köttet, äggen eller kycklingen kommer. Vi vet exakt hur korna lever sina liv. Vi vet exakt i vilken jord sparrisen växer. Vi vet exakt vad kycklingarna pickar i sig. Det innebär också att vi vet exakt vad vi har i vårt erbjudande. Och vi kan lova, endast det bästa är gott nog för oss.

image
image
image

Möt några av våra gårdar

Våra gårdar ligger i Stockholms absoluta närmiljö. De flesta har vi hittat i undersköna Sörmland. Det gör att varorna inte behöver transporteras en enda meter längre än nödvändigt.
Våra gårdar lägger ner hela sin själ på din mat. De är en garanti för att allt håller högsta kvalitet. Lantbrukarna tar hand om sina djur och odlingar på ett näst intill passionerat sätt. För dem är jobbet en livsstil. Det innebär att varorna som levereras till dig är fräscha, genuint omhändertagna och kommer från en välkänd miljö.

matklustret